Honda Hugal - Novosti

HONDI CR-V NA EURO NCAP-U 2019 OSVOJILA MAKSIMALNIH 5 ZVJEZDICA

06.06.2019.Honda Hugal
HONDI CR-V NA EURO NCAP-U 2019 OSVOJILA MAKSIMALNIH 5 ZVJEZDICA
Honda CR-V jedan je od najsigurnijih automobila prema Euro NCAP-u.

Nova Honda CR-V nagrađena je najvećom ocjenom od pet zvjezdica prema najnovijim Euro NCAP sigurnosnim testovima. CR-V ima jedinstvenu strukturu karoserije koja daje čvrstoću i krutost vodeću u klasi te bogati paket inovativnih tehnologija.

Koristeći koncept „Sigurnost od sudara u svim smjerovima“, dizajn platforme uključuje ekskluzivnu konstrukciju karoserije ACE ™ (Advanced Compatibility Engineering) nove generacije. Time se koristi mreža povezanih strukturnih elemenata za ravnomjerniju raspodjelu energije sudara, čime se smanjuje snaga koja se prenosi na putničku kabinu u slučaju sudara.

Značajke pasivne sigurnosti na potpuno novoj Hondi CR-V dopunjene su Honda Sensing paketom aktivne sigurnosti i tehnologijama za pomoć vozaču. Honda Sensing je među najopsežnijim sigurnosnim tehnologijama u svojoj klasi. Koristi kombinaciju podataka od radara i kamera, kao i niz high-tech senzora koji upozoravaju i pomažu vozaču u potencijalno opasnim situacijama.

Hondin prioritet je sigurnost, ne samo onih koji sjede u automobilu, već i onih koji se nalaze izvan njega. Hondi je sigurnost toliko važna da posjeduje najveću svjetsku zatvorenu jedinicu za testiranje crash testova u Tochigi, gdje su svi Honda automobili podvrgnuti rigoroznim crash testiranjima uključujući i Hondu CR-V koja je postigla naviše ocjene u pasivnoj i aktivnoj sigurnosti.

Povratak na novosti