HONDA JAZZ HYBRID

Jazz Hybrid

Pozdravite dinamični, napredni Jazz i sportski Jazz Crosstar. U skladu s Hondinim obećanju o elektrifikaciji, opremljeni su dvomotornim hibridnim pogonskim sklopom za dinamičnu, uglađenu i učinkovitu vožnju. Srce potpuno novog Jazza je novi hibridni pogonski sklop. Odgovara besprijekornom isporukom energije. Uglađen s vrhunskim prijenosom i profinjenom, udobnom unutrašnjosti. Upotrebom najnovije tehnologije za postizanje niskih emisija i ekonomičnosti Jazz postiže vrhunsku učinkovitost. Jednostavno rečeno, možete uživati u vožnji uz spoznaju da postižete optimalne performanse. Potpuno novi Jazz i Jazz Crosstar imaju isti, napredni hibridni pogonski sklop, ali individualne osobnosti. Što god odaberete, sofisticirani Jazz ili lifestyle Crosstar, ubrzo ćete otkriti da je prava ljepota način na koji se vozi.

Kontaktirajte nas u vezi ovog vozila

MALA DIMENZIJA, VELIKA IMPRESIJA

Srce potpuno novog Jazza je novi hibridni pogonski sklop. Odgovara besprijekornom isporukom energije. Uglađen s vrhunskim prijenosom i profinjenom, udobnom unutrašnjosti. Upotrebom najnovije tehnologije za postizanje niskih emisija i ekonomičnosti Jazz postiže vrhunsku učinkovitost. Jednostavno rečeno, možete uživati u vožnji uz spoznaju da postižete optimalne performanse.


Jazz Hybrid

INDIVIDUALNI ODABIR

Potpuno novi Jazz i Jazz Crosstar imaju isti, napredni hibridni pogonski sklop, ali individualne osobnosti. Što god odaberete, sofisticirani Jazz ili lifestyle Crosstar, ubrzo ćete otkriti da je prava ljepota način na koji se vozi.


Jazz Hybrid
Jazz Hybrid

NOVA PERSPREKTIVA

Sveobuhvatna kontrolna ploča s instrumentima dizajnirana je tako da možete pregledavati najvažnije informacije brzim pogledom iza upravljača. Vodoravni 7-inčni TFT zaslon zamjenjuje staromodne mjerače jednostavne funkcionalnosti i doprinosi prostranom i kvalitetnom ambijentu. 9“ središnji zaslon Honda CONNECT prikazuje najčešće korištene aplikacije tako da ih je moguće lako i brzo odabrati. Aplikacije su u boji označene kategorijom, što ga čini jednostavnim za korištenje.

Jazz Hybrid
Jazz Hybrid
Jazz Hybrid

SJEDITE UDOBNO

Prednja sjedala projektirana su tako da imaju širok spektar značajki protiv umora koja su obično povezana s automobilima iz premium klase. Poboljšana je leđna potpora, a već udoban interijer nudi dodatnog prostora za noge. Straga, naša nenadmašna čarobna sjedala omogućavaju konfiguriranje brojnih postavki za smještaj dodatne prtljage. Na Jazz Crosstaru je presvlaka vodootporna - što znači da dodatno uživate u aktivnom načina života.

Jazz Hybrid
Jazz Hybrid
Jazz Hybrid

MJESTO GDJE ŽELITE BITI

Potpuno novi Jazz i Jazz Crosstar pruža vozaču panoramski pogled na cestu takav da imate doživljaj kao da ste ispred širokog zaslona s pogledom na cestu. Ovakvom preglednošću nije samo poboljšana vidljivost već je vozački položaj takav da potiče samopouzdanje, ali i stvarnu sigurnost.


Jazz Hybrid

POVEZANA TEHNOLOGIJA

Zakoračite u svijet Nove Honde Jazz da biste pronašli najnovije tehnologije u povezivanju i zabavi. Novi Honda CONNECT dolazi s 9“ zaslonom osjetljivim na dodir, DAB digitalnim radiom, Apple CarPlay™ i Android Auto. Ako to nije dovoljno, Moja Honda+ aplikacija na Vašem pametnom telefonu može poslati vaše uobičajene točke interesa na satelitsku navigaciju, a može imati i funkciju daljinskog zaključavanja i otključavanja vozila.

Jazz Hybrid

SIGURNOST NOVOG DOBA

Potpuno nova Honda Jazz i Jazz Crosstar dolaze s najnovijom generacijom Honda SENSING sustavom pomoći i ostalim sigurnosnim značajkama. Ovaj napredni sustav standardan je za sve razrede opreme i uključuje CMBS sustav prevencije sudara, sustav detekcije i praćenja prometnog traka, sustav praćenja mrtvog kuta kao i druge sustave, a kako bi vam pomogli zaštititi vas i vaše voljene osobe.

Jazz Hybrid

HIBRIDI SU BUDUĆNOST

Hibridna vozila pomoći će nam na putu do nulte emisije. Jazz kočenjem iskorištava svu električnu energiju. Nema potrebe za ručnim punjenjem. Radi 100% na glatkoj, tihoj električnoj energiji. Besprijekorna snaga električnog motora i benzinskog motora, koji rade zajedno u harmoniji. Benzinski motor izravno napaja automobil i koristi se za kontinuiranu vožnju velikom brzinom. Cilj nam je postići poboljšanje svakim novim modelom.

Jazz Hybrid

Boja je važna

Izaberite boju svoje Honde Jazz Hybrid koja će najviše istaknuti Vašu osobnost. Da li je to svijetla boja koja ističe sportske karakteristike, ili tamna boja koja naglašava luksuz, da li je to metalik ili pearl, izbor je na Vama...

Povežite se Vašim smartphone uređajem

ZAKLJUČAJ / OTKLJUČAJ PAMETNI, DALJINSKI PRISTUP Honda Remote Lock-Unlock omogućuje upotrebu vašeg pametnog telefona umjesto tradicionalnog privjeska za zaključavanje i otključavanje Honda Jazz i Jazz Crosstar.

LAKO PRONAĐITE AUTOMOBIL Ako imate problema s pronalaskom svog vozila na složenom parkiralištu, vaša Honda Jazz privući će vam pažnju kako bi vam pomogao da lako pronađete svoj automobil.

Jazz Hybrid
Jazz Hybrid