HONDA CR-V 2019

CR-V
DIZAJNIRANA DA IMPRESIONIRA

Bogate performanse omogućava nam najnapredniji 1.5 VTEC TURBO agregat, uparen sa 6 brzinskim ručnim ili 7 brzinskim CVT mjenjačem. Performanse koje nam pruža agregat s potpuno novom šasijom pružaju nam izvanredne sportske vozne karakteristike, vuku nas na neprekidnu vožnju i otkrivanje novih izazova. Najpopularniji svjetski SUV još je atraktivniji s najnaprednijim i inteligentnim hibridnim agregatom koji pruža izvanredne sportske performanse s niskom potrošnjom goriva i niskom emisijom štetnih plinova.

Kontaktirajte nas u vezi ovog vozila

Šasija, agregat i mjenjač

Najsigurnija i najčvršća šasija za CR-V dosada. Dizajnirana za udobnu i ugodnu vožnju sa značajno smanjenim prijenosom buke i vibracija u karoseriju. CR-V nam nudi iskustvo karoserije sportskih karakteristika. Šasija novog CR-V-a izvanredan je balans koji nudi izvanredne sportske vozne karakteristike, a da istovremeno nudi visoki nivo udobnosti. Lakša i čvršća karoserija, zajedno s novim ovjesom i najnovijom Honda All wheel drive tehnologijom "Real Time AWD with Intelligent Control System™" – garancija je užitka na svim vrstama podloge. Real Time AWD stalno nadgleda uvjete vožnje i narušavanje trakcije te podešava pogon za najbolje performanse i najveću sigurnost.

Sportske performanse štedljivog agregata. Najpopularniji svjetski SUV još je atraktivniji s najnaprednijim i inteligentnim hibridnim agregatom koji pruža izvanredne sportske performanse s niskom potrošnjom goriva i niskom emisijom štetnih plinova. Hondin štedljivi i snažni VTEC TURBO agregat snage 173 KS ili 193 KS izrađen je od lakih legura i s ugrađenim komponentama malog trenja, sve kako bi agregat bio snažan, a istovremeno štedljiv i ekološki nadmoćan.

Hondin "Agile Handling Assist" posebno je programiran za evropske ceste i stil vožnje evropskih vozača. Novi CVT automatski mjenjač nudi nježne izmjene brzina i izvanredne performanse. Automatski CVT mjenjač ima i "Early Downshift During Braking" sustav koji prepoznaje vožnju nizbrdo i omogućava kočenje agregatom. Posebna značajka je da će ovaj sustav omogućiti visoke okretaje agregata prilikom kočenja ili zaustavljanja te je na taj način spreman i na ubrzanje ukoliko je to potrebno.


CR-V 2019

Konstruiran za užitak

Unutrašnjost Honde CR-V je dizajnirana da stvori osjećaj potpune povezanosti između Vas i Vašeg automobila. Čiste linije stvaraju dojam prostranosti koji je dodatno naglašen korištenjem kontrastnih materijala iznimne završne obrade. Sve kontrole su jednostavno izvedene i vrlo intuitivno postavljene pa se stoga može reći da iako ste okruženi s čitavim nizom kompleksne, pametne tehnologije, ona nije nametljiva. Bez obzira sjednete li u sjedala presvučena kožom ili tkaninom osjetiti ćete da su sjedala sigurna i udobna. Pogledate li detalje u unutrašnjosti vozila, svi su materijali na najvišem nivou. Detalji u unutrašnjosti poput materijala obloga kontrolne ploče ili vrata, ručki vrata, ili ventilacijskih otvora dovedeni su do savršenstva. Praktična centralna konzola nudi nam tri različite mogućnosti korištenja, a potpuno otvorena nudi prostor za smještaj tableta ili manjeg prijenosnog računala. Honda CR-V i dalje nudi izvanrednu funkciju za rušenje naslona stražnjih sjedala jednim pokretom ruke, ali i dodatna dva sjedala. Kada nisu u upotrebi sjedala nestaju u podnici prtljažnika.


CR-V 2019
CR-V 2019

Kontrole na dohvat ruke

Multi funkcionalno kolo upravljača. Komande sustava na kolu upravljača omogućavaju Vam uključivanje i podešavanja audio sustava, tempomata i lane keeping sustava. U najvišem paketu opreme kolo upravljača je grijano.

Sve što trebate je blizu. TFT ekran u boji nudi osnovne informacije vozaču točno u njegovom vidokrugu. Mi ga zovemo Driver Information Interface.

Više povezanosti. Unaprijed ugrađeni internetom povezani AHA™ audio sustav omogućava Vam da budete povezani sa svojim omiljenim internet radio postajama.


CR-V 2019
CR-V 2019
CR-V 2019

Dodatna osjetila

Sustav praćenja mrtvog kuta Ovaj sustav Vam omogućuje sigurnije prestizanje vozila i promjenu prometne trake. Paljenjem signalne lampice u retrovizoru upozorava Vas na vozilo u "mrtvom kutu".

Nadgledanje prometa Pri vožnji unatrag, monitor prometa nadzire područje oko stražnjih kuteva Vaše Honde CR-V i upozorava Vas na nadolazeće vozilo

Kamera za vožnju unatrag nudi prikaz iz više kutova, ovisno o Vašoj želji i potrebi. Slika se automatizmom prikazuje na 7" ekranu Honda CONNECT-a prilikom vožnje unatrag.


CR-V 2019
CR-V 2019
CR-V 2019

Dodajte Vašu osobnost

Ima više mogućnosti i načina da ugradite svoju osobnost u Vaš CR-V. Postoji više paketa dodatne opreme, kao i samo pojedinačni detalji. Omogućeno Vam je da izaberete ono što Vi smatrate da će biti točka na i izgledu i upotrebljivosti Vaše Honde CR-V. Istaknite Vaš automobil originalnom dodatnom opremom. Ponuđena originalna dodatna oprema dizajnirana je usporedno sa samim vozilom po iznimno visokim standardima kako bi mu savršeno pristajala te ga tako trajno obogaćivala.


CR-V 2019

AERO PAKET

Aero paket dodatno naglašava sofisticirani, dinamični izgled Vaše nove Honde CR-V. Paket sadrži prednji aero branik, stražnji aero branik, stilizirane bočne stepenice i spojler na vratima prtljažnika. MPC: 24.229,41 kn / paket

CR-V 2019

CARGO PAKET

Ako često prevozite prtljagu i razne terete u radno ili slobodno vrijeme, cargo paket će Vam biti od velike pomoći pri organizaciji prtljažnog prostora. Paket sadrži funkcionalni organizator prtljažnika, ukrasnu zaštitu praga prtljažnika i ukrasnu zaštitu gornjeg dijela branika. MPC: 5.326,29 kn / paket

CR-V 2019

PAKET DODATNOG OSVJETLJENJA

Paket dodatnog osvjetljenja čine svjetla koja stvaraju ambijentalnu atmosferu u unutrašnjosti vozila. Paket sadrži prednje plavo ambijentalno osvjetljenje prostora za noge i ukrase unutarnjih dijelova pragova s osvjetljenjem. MPC: 4.177,49 kn / paket

CR-V 2019

Boja je važna

Izaberite boju svoje Honde CR-V koja će najviše istaknuti Vašu osobnost. Da li je to svijetla boja koja ističe sportske karakteristike, ili tamna boja koja naglašava luksuz, da li je to metalik ili pearl, izbor je na Vama…

CR-V 2019

Karakteristična i drugačija

18” ALUMINIJSKI NAPLATAK EMERALD Aluminijski naplatak Emerald dolazi u dvobojnoj izvedbi. Lice naplatka je u boji aluminija dok je pozadinski dio u Gunpowder crnoj boji. MPC: 2.924,24 kn/kom

19” ALUMINIJSKI NAPLATAK GALENA Aluminijski naplatak Galena dolazi u dvobojnoj izvedbi. Lice naplatka je u boji aluminija dok je pozadinski dio u Rombo srebrnoj boji. MPC: 3.968,61 kn/kom

CR-V 2019
CR-V 2019